torsdag 28 juli 2011

En härlig kväll

Från tidigare dagars regn och kvalmig temperatur till strålande sol och 28 grader härlig värme, blev onsdagens besök i Söderköping och kvällens grillkväll ute på Stegeborgs hamnkrog alldeles underbar.
Tänk vad kombinationen - sol, vatten och trevligt sällskap kan åstadkomma !
Tack sällskapet!


När vädret slår om
och det blir sommarväder som det ska vara, var kommer då alla människor ifrån ? Var har de legat och tryckt någonstans ?
Härligt ! Människor i massor och alla av olika slag.
Men inte kunde jag tro att det räckte med att åka milen till Söderköping för att få se och uppleva "riktiga bratts"... eller kanske inte...
Fåniga pojkspolingar, inte så unga, som tror de är nåt. Med märkeskläder från insidan och ut, uppföra sig som värsta lyxnördar men samtidigt även visa att flera av dem inte är torra bakom öronen.
Pinsamt !
Sedan iväg med båt, som ligger vid bryggan precis nedanför restaurangen, när alla druckit av alkoholhaltiga drycker. Inte ok för mig.

torsdag 21 juli 2011

Skottland å tillbaks

Genom denna dörr skulle jag gärna passera varje dag... Gå in och prata några ord med tunnorna som vilar där. ABERLOUR är min favorit whisky av alla sorter, alla dar i veckan ! Ett besök på destilleriet var en dröm som gick i uppfyllelse.


Whisky blandat med fin natur, i naturreservatet Cairngorm och ute vid Moray kust, även slott och koja med fina trädgårdar gör en´riktigt lyrisk.




Men konstigt nog... Borta bra men hemma bäst...


fredag 8 juli 2011

SEMESTER


Så otroligt skönt & härligt när maken SMSar :

På väg hem, nu är det SEMESTER !


fredag 1 juli 2011

Ett JA kan göra förändring

Sitter och lyssnar på debatten från riksdagen, beslut ska tas om hur vida det ska göras några förändringar eller inte i sjukförsäkringen.
Förändringar i den fungerande, alldeles lysande, ödmjuka, humana och ny reformerade sjukförsäkringen som Alliansregeringen införde i Sverige 2008. (meningen innehåller grov ironi)

Jag ställer frågan VARFÖR -

Till alla de som haft ordet från Alliansen som klart och tydligt säger att det är så här sjuka i Sverige 2011 ska ha det.
Till alla de som tycker att det är ok att jag som drabbats av sjukdom ska ha noll kronor i ersättning. Att jag får skylla mig själv att jag hamnat i denna situation. Jo men visst är den själv vald... !
Till alla de som anser att jag ska söka arbete som vilken "frisk" person på AF, när jag inte har kunnat klara av mitt arbete jag hade, min fasta anställning mitt arbete där jag drabbades av skadan, för att jag är sjuk.

Tack och lov räcker det med EN RÖSTS övertag. Det finns hopp och tro på förändring mot ett ödmjukare och humanare sätt att behandla av sjuka.

Det kan vara vem som helst av oss som hamnar i denna sits - till och med du Reinfeldt och Axén.


Media: AB1, AB2, SVT, DN, SR