lördag 27 oktober 2012

Mr Trump utmanar

Här är det minsann inte roligt. Stackars er som besöker den här bloggen. 
Jag kan inte lova att bättra mig med skrivandet, bara att jag ska försöka... 
Men följande är i alla fall roligt, ja en del av det är det annat inte.

VARNING - grova skämt !

Följande kan BARA hända i USA, eller ?
Det är ingen nyhet att president Obama varit ifrågasatt av en del människor ända sedan han inträdde i det politiska rampljuset . Bland annat har det frågats och antytts att Obama inte skulle vara "riktig" amerikan. Istället för att vara född på Hawaii som Obamas födelsebevis säger skulle Obama vara född i Kenya. 
Den som varit och fortfarande är mest högljudd i frågan är Donald Trump. 
Men sättet som han nu gör det på måste ändå anses vara skandalaktigt. Mr Trump vill alltså att President Obama ska visa sina betyg och ansöknings- och identitetshandlingar från college samt alla passdokument mot 5 miljoner dollar till valfri välgörenhetsorganisation. Men vad fan ? Som sagt, var mer kan detta hända ? Herre jösses !
President Obama har inte svarat på Mr Trumps begäran, tack och lov. Det är inget att svara på. Varsågod Mr Trump, ge dina 5 miljoner dollar till någon välgörenhetsorganisation. Du kan välja själv !

Naturligtvis så har det skojats på olika talkshower i USA om denna händelse. Stephen Colbert framförde i sin talkshow en egen begäran till Mr Trump. Jag översätter den inte men kolla gärna in den. Så jäkla bra !!!!!!!!!!


Presidenten själv "halv kommenterade" det hela hos Jay Lenos show...2014, valupptakt. Vill vi ha det så här då mellan våra politiker ? Vi har ju flera inblandade i form av flera partier, så det kanske skulle bli mycket roligt.
Nej, troligtvis inte.


SVT


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar