söndag 11 september 2011

11 september 2001

-Äntligen, äntligen, äntligen, sa jag högt för mig själv. Nu skulle operationen genomföras som ska göra mig bra, operationen som jag väntat på i över två år.
-Så jäkla gött !
Jag tittade mig omkring, är det någon som sett mig ? Jag sitter i bilen på US parkeringsplats, nyss utkommen från läkarbesök på ortopeden och nu satt jag och pratade för mig själv. Jätte glad och överlycklig.
Jag startade bilen och körde iväg. Klockan är femton, nyheterna startar innan jag hunnit ut från parkeringen.
- Vad sa hon ? Flygplan som flugit in in World Trade Center ? Jag stannar till, är tvungen att lyssna färdigt innan jag åker vidare.
Jag vet att jag tänkte; - kära nån, den personen om den överlevde, kommer inte ha kvar sitt flygcertifikat. När man inte kan hantera planet bättre än så ska man nog inte flyga....

Men så säger nyhetsläsaren att det verkar vara ett stort passagerar plan. Håren ställer sig på hela kroppen, jag ryser och det går som en ilning genom kroppen.
-Informationen är knapp, fortsätter nyheterna, vi återkommer med mer information i nästa sändning
Jag startar bilen, måste hem, kolla TV om de visar nåt. Hem kom jag, och vi vet väl alla hur det såg ut. Bilderna som visas är helt osannolika. Kan det verkligen ha hänt ? Rapporterna om även ett andra plan i WTC och troligen ytterligare kapade flygplan gjorde att jag undrade om det verkligen, verkligen var på riktigt.

Min tisdag 11 september 2001 glömmer jag aldrig. Kommer du ihåg vad du gjorde denna dag ?

Media: AB,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar