lördag 26 februari 2011

Trevlig helg !

Ibland fångar man precis något i rätt sekund...
Kanske inte den sötaste bilden på Enzior, men ändå. :D Vilket gap ! Ser ut som värsta orm munnen. Bläääkhh.


Har investerat i ytterligare en kamera. Vår systemkamera i all ära, men den är alldeles för tung för att bära med sig vid promenader och dylikt.
Så nu är det ännu roligare att "gå på tur" när jag kan ha kameran i fickan. Man vet ju aldrig vad man stöter på uti naturen ?
Duvan nedan är iofs infångad på bild i trädgården.Det brukar vara flera duvor men den här vita verkar ofta vara lite för sig själv. Brevduva & kärleksduva ?
Dessa två pajsarna "hittade" jag när jag öppnade ytterdörren efter avklarad promenad. "Det kommer ju nån i dörren och då mååååste vi bara kolla vem det är..."
Mycket välkomnande !

Jaja jag vet, ni har fått se bilder på tulpaner av olika slag mer än en gång, två gånger t.o.m flera gånger än tre. :D
Haha ni kommer att få se fler än då, de är ju så vackra ! De håller tron uppe på att det lurar en vår bakom kröken. En lång, lång krök tycks det men ändå.

En bild från förra helgen, då visade termometern någonstans mellan 15-20 minus grader. Passande då att riktigt visa hur det kändes. SVINKALLT var ordet. Undrar vad andra tänkte, som gick förbi där vi gått, snövallarna fulla med skrivna ord. En del av dem kanske lite överraskande att läsa ute i snön...

Trevlig helg !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar