onsdag 4 januari 2012

Bokslut 2011

Nytt år, då ska det göras bokslut och det gångna året summeras. Har det skett några speciella händelser? För att summera 2011 är det ju bra att kommer ihåg vad som skett...

Dagarna och månaderna smyger förbi ganska så fort. Visst händer det väl något att minnas nästan varje dag, men inte alltid av den karaktären att det "hamnar" i minnesbanken. Ja vad är det som gör att vissa händelser fastnar i minnet på en´ och andra inte? En del större händelser gör det inte medan små vardags saker fastnar och ger härliga återblickar eller tyvärr tvärtom, gnager o gnager och för med sig ett jobbigt obehag. Där är väl svaret, det är känslorna och upplevelsen i det som sker som stannar hos oss i minnet. Stort eller litet.

Stor händelse och stor upplevelse
var det i juli när maken och jag för andra gången var på semester i Skottland. HÄRLIGT ! Att få uppleva blå himmel och strålande sol, fyra dagar av sju , när man besöker Skottland trodde jag inte var möjligt. Men det var det. Vädret var verkligen grädde på moset- vi hade ju redan naturen och whiskyn!

STOR händelse nr 2 var att Tim & Yuka var "hemma" i Sverige på besök. Fick krama och klämma på dem lite. Dom framförde då stor händelse nr 3, eller som den också kommer att kallas STOOOOOR HÄNDELSE NR 1 under 2012. Vi blev bjudna till Japan på bröllop. Om 88 dagar åker jag och sex andra familjemedlemmar.

En annan ganska så stor
händelse under 2011, egentligen avsaknaden av en. Ett år utan någon slags operation! Kändes tomt..... det har varit en eller flera varje år sedan 2001.

Ja jag har många mindre händelser att skriva om, men det får vara. Konstaterar att 2011 är slut, nytt år har startat. Hoppas detta året ger många STORA händelser så det finns nåt att skriva om nästa gång det är dags.


Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar