söndag 6 maj 2012

Snö i maj, nej Tack !

Våren har anlänt. Hör på radion att det är annat i Norrbotten, det ligger massor med snö kvar plus att det har kommit två-tre decimeter nysnö sedan igår. 
Njaaaa, jag vill inte byta. Nu vill jag ha grönt i stället för vitt. Men i natt har det varit minusgrader, så än har inte kylan gett sig.Nu så spelas och ses det på hockey-VM för fullt. Fullt är det dock inte på arenorna där det spelas. Hur fasen tänker de där höjdarna som bestämmer biljett priset för matcherna? Det finns väl ingen som kan betala 400-1495:- per person och match ? Jo, kom nu familjen så går vi på hockey, två vuxna och två barn.... Jippie !
Så står Christer Englund, ordförande i svenska ishockey kommittén, och pratar om att det är Allsvenskan i fotboll som drar och tar publik från hockeyn. Men efter möte igår dumpades biljett priset från 1295:- till 395:- !!!, och folk strömmade till för att se hockey. Ja du Christer, priset kanske hade nåt med det hela att göra än då..... ???
Mycket bra att förbundet lyssnade och tog till sig av kritiken och agerade. Men varför, varför dessa hutlösa priser från början ?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar