söndag 8 juli 2012

Det ÄR som jag länge misstänkt...

... skillnad på folk och FOLK. 
Usch o fy !

Handelsminister Ewa Björling känner sig jätte kränkt, efter att "det pep" och blev visiterad när hon gick igenom kontrollen vid Bromma flygplats. Stackars Ewa ! 
För oss andra "vanliga" sker det alltid efter att det gett utslag när vi går igenom bågen vid flygplatsen. Buuhuu.

AB

4 kommentarer:

 1. Det var väl själva problemet gissar jag, att hon behandlades som alla andra. Och det gillade hon uppenbarligen inte.

  SvaraRadera
 2. Om du läste artikel så kan du läsa följande "– Jag kontrollerade henne normalt, eller nästan lite ­finare än vanligt." Alltså kollade hon mer än vanligt, det görs ju inte på andra!

  SvaraRadera
 3. Finare än vanligt kan ju också betyda att kontrollanten gick mer varsamt fram än hon brukar, jag tror hon menade så. I vilket fall så är det beklagligt att en del av våra folkvalda kräver annorlunda behandling i situationer vi alla måste finna oss i. Det känns lite som det handlar om att hon vill markera sin särställning.

  SvaraRadera
 4. Jag läste artikeln i aftonblaskan och blev lite smått upprörd som så många andra, men det än sak som får mig att fundera; Vad var det som var underligt enligt Björling? Om man nu som Ewa Björling reser 150 gånger om året och blir utsatt för en normal säkerhetskontroll och då inte kallar till möte med flygplatsen så undrar jag av förståeliga anledningar vad som egentligen hände denna gång. Blev hon utsatt för grundlig "total body search" (med koll i röven)? Vad gjorde den gamla kontrollanten som var så upprörande och underligt?

  Visserligen så har ganska många vakter/väktare ofta attitydsproblem och är ganska otrevliga. Jag var inte där så vad som egentligen hände (det vet bara Ewa,, Eva och eventuella vittnen).
  Fast jag tror att det snarare är så att handelsministern inte är så jättevan att behandlas som andra människor behandlas i liknande situationer och att det därför behövs jävligt lite för att hon ska känna sig kränkt och orättvist behandlad.

  OCH när det kommer fram vad den gamla kontrollanttanten har gjort för fel så hoppas jag att alla "eventuellt misstänkta terrorrist-Muhammeddyrkares" och liknandes upplevelser också tas på allvar när de klagar då det nog snarare är folk med "invandrarutseende" och "fel namn" än toppolitiker som generellt behandlas kränkande och orättvist i tullar/flygkontroller etc.

  SvaraRadera