torsdag 16 augusti 2012

Gott, gottgottigottgott

Vilket härligt ställe !! Smultronstället i Söderköping. I sällskap med Mia, My, Nellie och Zami var gubben o jag där på besök. Några veckor sedan nu, men det är nästan så att mättnaden på glass sitter i.... 
Otroligt fina och mumsiga skapelser men oj, oj, oj. Ögat vill ha mer än vad magen mäktar med. Trevligt och gott var det !


 Visst ser det gott ut ?
 Ut med kanalen hade "frun" vänt upp .... tydligen hittat nåt i buskaget. Vad vet i tusan :)


Kolla in stor o liten ! Den lilla snäckan var inte större än en halv centimeter. Så söt. Dessa har jag fullt upp att "rädda" när jag tex. är ute o går. Ja stackarna som är där mitt på cykelvägen, helt lämnade åt sitt öde. Brukar lyfta och "hjälpa dem" över till säker mark. Till gräset. Ja, ja skratta ni.... 
Sniglar dock, hjälper jag aldrig !!Två dagar, sen kommer Tim "hem" från Japan ! Jädrans vad härligt o kul det ska bli. Bott "borta" i fem års tid, men kommer nu hem för att börja studera. Hoppas att det inte dröjer länge innan även fru Yuka kommer flyttandes till Sverige. Underbart !!!

 

1 kommentar:

  1. Ett oeeditt smultronställe men jag föredrar de där pinnarna med vanilj som kostade 25 öre i Hansens Kiosk i Vadstena 1960.

    SvaraRadera