måndag 29 juni 2009

Kvällsnjutning på altanen

Det är väl skönt för er att få vara med mig ute, ute sittandes på altanen ? Fast när ni läser detta kanske ni sitter inne? Inte "inne" som i fängelse utan inomhus. Någon läsare kanske sitter "inne", i fängelse alltså ? Näe, några sådan läsare har väl inte.... utifall - kommentera gärna ! (HAHA)

Kommentarer är det mycket ont om (bra svenska !) här på bloggen. Ganska så många läsare besöker men inte många har något att tycka eller kommentera. Läste just det angående kommentarer på bloggar att de behövdes inte. Vadå behövdes inte ? Att kommentarerna inget sa om hur populär eller bra bloggen var/är. Kanske inte.
Det är alltid kul att få lite mothugg, att någon tycker som en själv eller en kommentar om någon bild eller så. De enda gånger som jag alltid fått någon att skriva kommentarer är när jag skrivit om sverigedemokrater eller om piratpartiet. De är trevliga människor, de kommenterar.
Andra också. Ja, ja, ni som brukar kommentera, ni vet - ni är trevligast !

Nu är det verkligen ljuvligt. Snacka om badväder !
Lika härliga kvällar, sitta ute och njuta efter en grillmåltid. Kan det vara bättre än så här ?

Lika skönt och härligt ljuvligt är det inte överallt. Såg nyheterna i går kväll, inslag från Bagdad. Nya självmordsbombningar. Alla dessa civila människor som dödas och skadas, till vilket ändamål då ? Bilder från överfulla sjukhus med lemlästade människor. Skador som behöver annan vård än det någonsin kan ges där. En del av de skadade behandlades i korridoren och det var inte "lättare" skador.
Hemskt.

Läser man en tidning eller kollar runt på nätet efter nyheter så finns det inte stopp för allt elände som pågår dygnet runt i alla världens hörn. Faan sitta här och njuta av det fina vädret och ha det skönt. Eller annars är det just det man ska ?

Almedalsveckan fortsätter, imorgon är det Maud Olofssons tur att tala.
Risk för åska, hagel och driv is alltså . Ve och fasa !
Tro att det får bli att lyssna på radion, kan bara inte mé att se ná.

Låt i repris (x3)- men den stämmer in på världen vi lever i.

1 kommentar:

  1. Tjena! Du vet väl att Ola S har Almedalsblogg, där kan du kommeentera hej vilt!
    Keep on!

    SvaraRadera