fredag 25 september 2009

Fredag med Anka- sprängd anka ?

Fredag - veckorna springer i väg. Nästa vecka september till ända. Vi går in i den riktiga hösten. Mycket värmeljus går det åt i dessa tider, varje kväll eldas det i nio ljuslyktor vid TV-bordet hemma hos mig. Ljusbranschen går bra, och tänk vad jag sparar el !
Fredag - om det är en hemmakväll brukar jag och flera med mig säkert se till att ha lite "fredagsmys". Lite extra god mat och dryck.
Ser i TV-tablån att det blir Anka hos Skavlan. Jösses ! Att en människa kan bli så uppschåsad ? Möjligen kan hennes bubbla få sig ett par törnar, när hon upptäcker att det inte är så många som är avundsjuka på hennes liv. Stackars Anka.

Anka - det finns Kalle Anka, Arne Anka, badanka och så då Anna Anka. Till kvällen kanske jag ska slå till att göra sprängd anka, Ankan till ära ?
Göran Greider skrev här om dagen att han föredrar Kalle Anka. Han har uppfostrat sina brorssöner alldeles själv och har ett fritt förhållande till en självständig Kajsa. Håller med, Anna Ankas liv vill man verkligen byta till det ?


TREVLIG HELG !

1 kommentar:

  1. Trevlig helg!
    Strunta i ankan till kvällen. Lägg en fin entrecote i stekpannan istället och drick ett glas rött.

    SvaraRadera