söndag 28 december 2008

Snart dags att avrunda-2008

"Stjärnförvaltare/ekonomer spår 2009"

Jösses, är det nåt som man överhuvudtaget ska ta på allvar av vad de spår ? De inger inget stort förtroeende precis.
Tycker fortfarande att det är bra konstigt, eller kan inte förstå hur allt kunde rasa ? Och så fort. Ingen av dessa "ekonomer" hade ingen som helst föraning om vad som komma skulle. Visst de är väl inga spåkvinnor/män, men det är väl deras arbete att se hur ekonmierna runt i världen ter sig. Eller?

Vid semestertider i Juni/Juli/Augusti var det nästan hur lugnt som helst. Men sen, som E24 skriver- ”Det började som en skakning på övre däck...” sedan, de sista månaderna fram till Jul var det proppen ur.

Hur 2009 kommer att bli ekonomiskt, kan än så länge bara läsas i stjärnorna, om ens där. Det kommer inte att bli ett lätt år, så mycket är säkert.

Att se tillbaka på 2008 är både kul och ångest framkallande. Ett år "till" har sprungit förbi, det går alldeles för fort ! Händelser som skett- en del som man gärna vill minnas och sådana som man helst vill glömma.
Alliansens förändringar som redan slagit hårt mot vissa och under 2009 kommer än flera att bli "upplysta". Det är en bland flera saker som man skulle vilja ändra och glömma, kunde jag skulle jag helst trolla bort hela Alliansen.....

Hur kommer Alliansen klara stormarna i Sverige när det blåser rejäl motvind ? Vid tidens senaste undersökningar har oppositionen tappat rejält medan Reinfeldt stärkts sin position. Måste vara glöggpåverkade tomtenissar som tillfrågats. Vänta bara tills det bli 2009 och folk, tomtar och andra nissar har nyktrat till. Då har människor fått sitt förnuft tillbaka !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar