söndag 2 november 2008

Alltid är det nåt

Inte ens under en extra RÖD helg kunde man slippa höra rösterna och deras bladder från Alliansens ministrar Det är Husmark-Pehrsson, Björklund och Hägglund.

Socialförsäkringsminister Cristina Husmark-Pehrsson är upprörd för att rehabiliteringsgarantin inte fungerar. ???? Ja Christina, det är inte bara att driva igenom lagändringar och satsa pengar, mycket pengar. Si sådär 200 miljoner. Sen skriva under avtal mellan Regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) med ett successiv införande från 1 juli 2008. Det är lysande...... när rehabiliteringsgarantin tänkas vara fullt igång, fungerande, det kanske vore det som man skulle komma överens om ?

Björklund vill rösta om euron i Sverige, igen. "Frågan om euroinförande i Sverige är akut i rådande finanskris" , "Ny folkomröstning senast 2011", säger och kräver Björklund. Där ser man, där ser man.......

Sist men inte minst irriterande, Hägglund. Detta tjat om äktenskap, partnerskap och #&****"# och hans moster, VEM ska få gifta sig med VEM och VAR.

Lägg ned för attan, det har inte kd med att göra överhuve´ taget !!

2 kommentarer: