måndag 15 september 2008

Ullared-- inte bara för shopping

Text från Kollega;

Det finns 69 sätt att tillfredsställa en kvinna - ett av dem är att åka till Ullared, löd texten på en t-shirt Kollega stötte på i vimlet på Gekås.
Det finns andra sätt också, som man normalt inte förknippar med varuhusbesök. På Gekås går historien om paret som ertappades in flagrante i en av provhytterna.
Varuhuset har ett provrumsystem som går ut på att man skannar in antalet plagg, högst sju dock, som varje kund tar med sig in i ett tilldelat provrum med nummer. När man går ut skannas antalet plagg av. Detta system hindrar inte bara folk från att snatta, det tillåter också personalen att se vilka provrum som är upptagna och hur länge de är upptagna.
Vid ett tillfälle upptäckte provrumsexpediterna på damavdelningen att en kund varit inne i provrummet i över en timme. En expedit gick dit för att se om något hade hänt, för att fråga om kunden kanske behövde hjälp med något.
Det behövde inte kunden. Hon och hennes make var fullt upptagna av att hjälpa varandra nå extas.
- Haja, över en timme! säger vår uppgiftslämnare med lika delar avund som beundran i rösten och försäkrar historiens äkthet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar